Domenik Andreić najbolji sportaš Grada Vrbovca 2021. godine

0
Komunalac add

Na jučerašnjoj završnici 42. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar dodijeljene su nagrade i priznanja Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec za 2021. godinu. Za najboljeg sportaša Grada Vrbovca u 2021. godini proglašen je Domenik Andreić, član Hrvačkog kluba PIK Vrbovec. Priznanje mu je uručio predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović.

Priznanje je primio za rezultate postignute u prošloj godini, među kojima se ističe treće mjesto na Prvenstvu hrvatske slobodnim stilom u kategoriji do 86 kilograma. Podsjetimo, Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzrast seniora i kadeta održano je u Vrbovcu u listopadu prošle godine. Na Prvenstvu je nastupilo 169 hrvača iz ukupno 20 hrvatskih klubova. Organizator natjecanja bio je Hrvački klub “PIK VRBOVEC”, a suorganizator Hrvatski hrvački savez.

Inače, Andreiću je ovo treće uzastopno priznanje za najboljeg sportaša Vrbovca. – Sretan sam i ponosan što sam opet dobio priznanje Grada Vrbovca za najboljeg sportaša. Lijepo je kada trud bude priznat i nagrađen. Ja ću se i dalje truditi ostvariti najbolje moguće rezultate. Iako treniram uz posao, ići ću na sva državna i županijska natjecanja pa se nadam da će biti još dobrih rezultata – poručio je Andreić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime