Kandidat Domovinskog pokreta za župana Domagoj Lovrić predstavio se u Vrbovcu

0
Komunalac add

Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta Domagoja Lovrića za župana Zagrebačke županije održano je jučer na Trgu Petra Zrinskog. Predstavljanju je prisustvovao nositelj liste Domovinskog pokreta za Gradsko vijeće Grada Vrbovca Darko Maček te saborski zastupnik, general bojnik Ante Prkačin.

Nositelj liste Domovinskog pokreta za Gradsko vijeće Grada Vrbovca Darko Maček istaknuo je da u našoj županiji ima mnogo problema, ali da imaju osobu koja će biti sposobna riješiti ih. – Svi znamo da ima jako puno problema u Zagrebačkoj županiji i Domovinski pokret je istaknuo svog kandidata, mladu i sposobnu obrazovanu osobu koja će znati upravljati Zagrebačkom županijom. Dajemo mu veliko povjerenje i nadam se da će mu to povjerenje dati i građani Zagrebačke žuapnije – naglasio je Maček.

Kandidat za župana Zagrebačke županije Domagoj Lovrić, prilikom jučerašnjeg predstavljanja, rekao je da mu je čast biti na trgu s generalom Prkačinom. – Čast mi je biti ovdje s generalom Prkačinom, jednim iznimnim čovjekom koji je više puta dokazao kako voli svoju domovinu i svoj narod te sada, pod svoje zrele dane, ponovno je istupio da bude s nama i pokaže put u bolju budućnost naše Hrvatske – istaknuo je Lovrić.

General bojnik Ante Prkačin na kraju je poručio da ih podupire s velikim zadovoljstvom. – Podupirem ove talentirane mladiće. U Domovinski pokret ušao sam kada sam već bio saborski zastupnik i kada su ocijenili da bi moje prisutstvo moglo malo podići rejting u ovoj iznimno vrijednoj političkoj opciji. Ovi mladi ljudi su slika i prilika onih nekoliko koji su mene vratili u politiku – rekao je Prkačin.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime