Dom zdravlja Zagrebačke županije traži pedijatre i ginekologe uz atraktivne uvjete

0
Komunalac add

Dom zdravlja Zagrebačke županije i dalje je u potrazi za po dva specijalista pedijatrije i  ginekologije. Zagrebačka županija potencijalnim kandidatima za ove pozicije nudi i niz povlastica, kao što su subvencije kamate na stambeni kredit ili trošak podstanarstva, subvencija vrtića i službeni automobil na raspolaganju 24 sata. Naravno, sve s ciljem popunjavanja deficitarnih mjesta u ispostavama Županijskog doma zdravlja u Samoboru, Vrbovcu, Dugom Selu i Ivanić Gradu.

Samo u ovoj godini za subvencije spomenuta 4 deficitarna radna mjesta osigurali smo 790.000 kuna – rekao je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić nadodavši da je Zagrebačka županija pripremila i paket atraktivnih mjera ukupne vrijednosti 440.000 kuna i za druge zdravstvene djelatnike u ustavama čiji je osnivač Zagrebačka županija. – Želimo dostupnost kvalitetne zdravstvene usluge u svim dijelovima naše županije zato smo osmislili višegodišnji program mjera, što znači da ćemo sredstva osiguravati i u predstojećim godinama – pojasnio je Kožić.

 

Pedijatri se traže u ispostavama Županijskog doma zdravlja u Samoboru i Vrbovcu, a ginekolozi u ispostavama u Dugom Selu i Ivanić-Gradu.

Uvjeti za radno mjesto su specijalizacija i 5 godina radnog iskustva, a beneficije su subvencija kamate za stambeni kredit za prvu nekretninu za stanovanje na području Zagrebačke županije u visini 50% iznosa ugovorene kamate na kredit, a najviše  u iznosu do 1000 kn mjesečno po korisniku subvencije, subvencija troška podstanarstva do 50 posto cijene najamnine, a najviše do 1500 kn mjesečno, subvencija troškova dječjeg vrtića za svu djecu do 50 posto cijene vrtića tj. najviše 500 kn po djetetu te korištenje službenog automobila.

Iz Doma zdravlja Zagrebačke županije pozivaju zainteresirane doktore specijaliste pedijatrije i ginekologije da se jave na natječaj najkasnije do 23. listopada 2020. godine.

Detalji su dostupni na <https://bit.ly/2SSOwAghttps://bit.ly/2SSOwAg>

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime