Dom zdravlja Zagrebačke županije traži 2 pedijatra i 1 ginekologa uz atraktivne uvjete

0
Komunalac add

Dom zdravlja Zagrebačke županije nastavlja potragu za liječnicima specijalistima koji su spremni raditi na području Zagrebačke županije uz atraktivne uvjete. Nakon što je krajem prošle godine zaposlena specijalistica ginekologije u Dugom Selu, Županijski dom zdravlja ponovno je raspisao natječaj kojim traži po jednog specijalista pedijatrije u Samoboru i Vrbovcu te specijalista ginekologije i opstetricije u Ivanić-Gradu.

Subvencija kamate na stambeni kredit ili trošak podstanarstva, subvencija vrtića, službeni automobil na raspolaganju 24 sata – povlastice su koje očekuju buduće liječnike, a za koje je 790 tisuća kuna osigurala Zagrebačka županija s ciljem popunjavanja deficitarnih mjesta.

Uvjeti za radno mjesto su specijalizacija i 5 godina radnog iskustva, a beneficije su subvencija kamate za stambeni kredit za prvu nekretninu za stanovanje na području Zagrebačke županije u visini 50% iznosa ugovorene kamate na kredit, a najviše u iznosu do 1000 kn mjesečno po korisniku subvencije, subvencija troška podstanarstva do 50 posto cijene najamnine, a najviše do 1500 kn mjesečno, subvencija troškova dječjeg vrtića za svu djecu do 50 posto cijene vrtića tj. najviše 500 kn po djetetu te korištenje službenog automobila.

Iz Doma zdravlja Zagrebačke županije pozivaju zainteresirane doktore specijaliste pedijatrije i ginekologije da se jave na natječaj najkasnije do 21.1.2021. godine.

Detalji su dostupni na: https://bit.ly/2N0c9al

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime