Dodjela nagrada najboljim sportašima i klubovima grada Vrbovca za 2023. godinu

0
Komunalac add

Gradska zajednica športskih udruga Vrbovca organizira manifestaciju „Najbolji u sportu grada Vrbovca u 2023.“ koja će se održati u petak, 15. ožujka 2024. godine u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec s početkom u 18 sati. Sportske nagrade će se dodijeliti u slijedećim kategorijama: muške i ženske sportske nade,najbolji sportski djelatnik i trener, najbolje ženske i muške ekipe, najbolja sportašica i sportaš, zaslužni sportski kolektiv te priznanja za izuzetne zasluge i razvoj vrbovečkog sporta.

Dodjela nagrada po drugi se put održava u ovakvom formatu. Uz osobe iz društveno-političkog, sportskog, kulturnog i javnog života grada Vrbovca, svojim će prisustvom zbivanje uveličati i vrbovečke mažoretkinje i Ženski vokalni sastav Lera.

Proglašenje najboljih sportaša na području općine Vrbovec organizirano je prvi put 1967. godine. Tada je za najboljeg sportaša bio izabran igrač NK PIK-a Vrbovca Stjepan Petrovčić. Uz manje prekide proglašenje najboljih sportaša i klubova u Vrbovcu održava se već 57 godina.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime