Dodijeljene učeničke i studentske stipendije Grada Vrbovca

0
Komunalac add

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj potpisao je ugovore o stipendiranju za školsku odnosno akademsku godinu 2019./2020. s ukupno 60 stipendista Grada Vrbovca. Stipendije u iznosu od 300 kuna mjesečno dobilo je 20 učenika, od toga je deset novih stipendista, dok je 40 studenata dobilo stipendije u iznosu od 600 kuna mjesečno, među njima je 21 novi stipendist.

Gradonačelnik Kralj je čestitao svim stipendistima i poželio im puno uspjeha u školovanju. –Nadam se da će vam ova pomoć koju vam Grada pruža biti od koristi i nadam se da se vidimo i sljedeće godine što bi značilo da će to ponoviti uspjeh iz ove godine i automatski nastaviti primati stipendiju – rekao je Kralj.

Vrbovec ima snage, energiju i znanje naših mladih ljudi, poručio je predsjednik Povjerenstva za dodjelu stipendija i zamjenik gradonačelnika Ivica Strnščak. –Naime više od 60 posto stipendista nastavlja primati stipendije jer imaju prosjek ocjena isti ili veći od prošlogodišnjeg. Od grada imate punu podršku i nadam se da ćete ostati ovdje  –zaključio je Strnščak.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime