Dobrovoljno darivanje krvi – priznanja jubilarcima

0
Komunalac add

U jučerašnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Vrbovcu prikupljeno je 113 doza dragocjene tekućine. Akciji se odazvalo 145 dobrovoljnih darivatelja krvi. Akcija se održava i danas u Motelu Marina do 18 sati te sutra u restoranu Sablić u Dubravi od 13 do 17 sati. U svim akcijama darivanja krvi poštuju se epidemiološke mjere, a maska je obavezna prilikom dolaska.

Inače, Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec i Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije jučer su organizirali prigodno druženje i darivanje jubilarnih dobrovoljnih darivatelja krvi. Ovogodišnji jubilarci su: Ljerka Ruga, Josip Prelec, Hrvoje Stjepan Hasanović, Eduard Majer, Damir Šćukanec, Mato Geceg i Zdenko Dimović.

Zbog aktualne pandemije ove godine nismo održali tradicionalnu svečanost na nivou Zagrebačke županije, ali svako društvo u županiji organizira svoje interno darivanje i uručivanje priznanja jubilarnim darivateljima. Ove godine imamo sedam jubilaraca, a prigodno druženje u sigurnosnim uvjetima organizirali smo u našem novom prostoru dnevnog boravka koji je namijenjen za starije osobe, ali za sada nije još otvoren za javnost – rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Vrbovec Jelena Mucko.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime