Do 1. veljače otvoren natječaj za recital “Stara lipa”

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Podsjećamo, u tijeku je natječaj za četvrti recital kajkavske poezije „Stara lipa“ kojeg organizira udruga Osebunjek, udruga za očuvanje i promicanje kajkavskog govora i zavičajne kulturne baštine vrbovečkog kraja.

Na natječaj se mogu prijaviti svi koji pišu kajkavskim govorom, a prijave su otvorene još do utorka 1. veljače 2022. godine. Prijave se šalju elektroničkom poštom na adresu: staralipa.2021@gmail.com.

Detalje natječaja možete pronaći na Facebook stranici Udruge Osebunjek.

Ako netko ne može svoje radove poslati elektroničkom poštom, može poslati i HP poštom, ali neka to budu zaista oni koji ne mogu radove slati drugačije. Adresa za slanje radova poštom je: “Udruga Osebunjek”, Zagrebačka 143, 10340 Vrbovec – poručuju iz udruge.

Svaki autor može sudjelovati s najviše tri pjesme. Tema pjesama je slobodna. U obzir dolaze samo do sada neobjavljene pjesme u tiskarskom ili elektronskom obliku.

Za najbolje tri pjesme dodjeljuju se nagrade. Prva nagrada je 1.000,00 kuna u gotovini, druga je ili u novčanom iznosu ili u materijalnoj protuvrijednosti od 800,00 kuna, treća, također, jednako tako, u iznosu od 600,00 kuna. Objava rezultata je u svibnju 2022. godine. Recital “Stara lipa” će se održati u lipnju 2022. godine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime