Dječji zbor “Plavi mjesec” pobjednik u Ivanić Gradu

0
Komunalac add

Dječji zbor Glazbenog odjela Osnovne škole Marije Jurić Zagorke “Plavi mjesec” nastupio je u nedjelju u Ivanić Gradu na Festivalu dječjih zborova. Priredba se već godinama održava u sklopu Festivala igračaka, a Vrbovčani sudjeluju od 2017. godine. Jučerašnji nastup zbora ostat će zapamćen po osvojenom 1. mjestu kojeg je “Plavom mjesecu” dodijelio stručni žiri.

– Nagrada ima još veći značaj jer je nastupilo svega pola članova zbora, jer je mnogo djece bilo bolesno i spriječeno doći na ovaj atraktivan nastup – poručio je voditelj zbora Hrvoje Herček.

“Plavi mjesec” je tako ponovio uspjeh iz 2017. godine kada je isto osvojio 1. nagradu, ali i publiku koja je i jučer nagradila zbor velikim pljeskom i ovacijama unatoč visokim temperaturama. Svoj veliki doprinos dalo je svih 15 članova zbora koji su pjevali uživo i solisti Lena Jelić, Vita Mlinarek i Leonel Kraljić. Zbor je izveo svoje poznate dječje hitove
sa nedavno promoviranog nosača zvuka i to: “Idem na more”, “Rođendan” i “Put u bolji svijet” svog autora i voditelja zbora Hrvoja Herčeka. Voditeljica festivala Martina Validžić popričala je sa članovima zbora i potom i zaplesala te istaknula kako “zbor ima nemjerljivu pozitivnu energiju” koju širi svojom pojavom.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime