Dječji zbor Plavi mjesec oduševio pjesmom “Rođendan”

0
Komunalac add

Dječji zbor Glazbenog odjela Osnovne škole Marije Jurić Zagorke “Plavi mjesec” nastupio je sinoć na 27. Hrvatskom dječjem festivalu u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Između 23 dječja zbora iz cijele Hrvatske, mladi su Vrbovčani nastupili  pretposljednji i doživjeli ovacije publike. Kvalitetu nastupa prepoznao je i žiri i nagradio “Plavi mjesec” 2. osvojenim mjestom.

Pjesma pod nazivom “Rođendan” popraćena je odličnim scenskim nastupom koji je uključivao aktivno pjevanje uživo, plesnu koreografiju, romobil, balone i rođendanske dekoracije, a sam ulazak traktora na pozornicu totalno je oduševio publiku.

 

 

Solistice su bile Vita Mlinarek i Lena Jelić koje su izvrsno vladale scenom i uživo pjevale pred mnogbrojnom publikom, rekao je voditelj zbora Hrvoje Herček. –U svojoj karijeri ne skupljam nagrade, ali ih je lijepo dobiti. Važno mi je da se pjesma sviđa publici, a osobito ova dječja za koju sam siguran da će postati hit, jer je klinci ne prestaju pjevati od kad su je prvi put čuli! Hvala svim roditeljima, sponzorima, ravnateljici Operti što podržavaju moje ideje, a najviše mojim učenicima koji su fenomenalni plesači, još bolji pjevači, a prije svega najbolja djeca – ljudi – istaknuo je voditelj zbora i autor pjesme Hrvoje Herček.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime