Dječji vrtić Vrbovec – upis djece za pedagošku godinu 2019./2020.

0
Komunalac add

Dječji vrtić Vrbovec danas je objavio Javnu objavu upisa djece u vrtić za pedagošku godinu 2019./2020. Zahtjeve za upis podnose roditelji ili skrbnici na posebnom obrascu koji se preuzima u tajništvu ili na mrežnoj stranici vrtića. Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti upisnu dokumentaciju koja je navedena u zahtjevu.

Zahtjevi za upis zaprimat će se od 10. do 25. travnja 2019. godine, pismeno poštom ili osobno u tajništvu vrtića, na adresi 7. svibnja 12a, 10 340 Vrbovec, svakog radnog dana u vremenu od 7.00 do 15.00 sati. Roditelji ili skrbnici podnose zahtjev za upis djece od godine dana života do polaska u školu u redoviti 10 satni program ili skraćeni program engleskog jezika namijenjen djeci od navršenih pet godina do polaska u školu koji nisu polaznici vrtića.

Prilikom upisa i razgovora sa stručnim timom potrebno je dovesti dijete koje se upisuje u jaslice ili vrtić, a roditelji su, prije dolaska djeteta u skupinu, dužni zdravstvenoj voditeljici predati potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu. Odluka o upisu bit će objavljena u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje zahtjeva za upis u vrtić. Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Odlukom o upisu imaju pravo u roku od 15 dana od objave podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Vrbovec. Nakon isteka roka za podnošenje žalbe, bit će objavljena konačna lista upisane djece i lista čekanja.

Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na telefon 01/2791-349 svakog radnog dana u vremenu od 7.00 do 15.00 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime