Dječja radionica na Ranchu Nađalina

0
Komunalac add

Ranch Nađalina i ove godine organizira prvu proljetnu dječju radionicu. Radionica će se održati u ponedjeljak, 18. travnja na adresi Kolenica 9, Općina Rakovec s početkom u 14 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 17 sati.

Program obuhvaća dolazak djece na Ranch, upoznavanje s animatorima i podjela u timove od 13:30 sati. Nakon toga, u 14 sati počinje edukativna radionica “Život na Ranchu” u kojoj će djeci biti prezentiran jedan dan u životu životinja koje tamo borave s naglaskom na konje i kozice. Od 14:30 sati planirano je jahanje, fotkanje, igranje starinskih igara te osvježenje uz grickalice. U 16 sati počinje „egg hunt“ (lov na jaja) po cijelom Ranchu.

Cijena navedene radionice je 180 kuna po djetetu (ukoliko roditelj ostaje s djetetom + 50,00 kn po roditelju), a popust je moguć za više djece unutar obitelji. Potrebno je obući staru odjeću i tenisice.

Organizatori napominju da će djecu, cijelo vrijeme boravka na Ranchu, paziti minimalno 7 animatora. Također, osiguran je parking za roditelje, a plaćanje radionice se vrši na dan održavanja. Na dan radionice, roditelji potpisuju suglasnost da njihova djeca sudjeluju u svim aktivnostima radionice na svoju odgovornost te suglasnost da roditelji pristaju na fotografiranje cijelog događaja i objavu slika na društvenim mrežama Ranch Nađaline.

Ova radionica zamišljena je kao spoj timskog rada, igara u prirodi, jahanja te druženja sa životinjama Rancha i na kraju popularnog lova na uskršnja jaja. Cilj nam je uveseliti uskršnje praznike mališana te stoga nismo stavili dobnu granicu djece. Pozivamo svu zainteresiranu djecu i roditelje da nam se pridruže i dođu u što većem broju – poručuju organizatori.

Rezervacije su moguće u inbox na facebook stranici Rancha Nađalina, porukom na broj 091 933 9099 (Antonela) ili mailom na adresu ranchnadjalina@gmail.com.

Sve detaljne informacije oko radionice također je moguće dobiti na navedenim kontaktima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime