Djeca iz Zlatara oduševljena Nerezinama

0
Komunalac add

Sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama u punom je jeku. U odmaralište su jučer stigli i novi gosti iz grada Zlatara koji prvi put ljetuju u Nerezinama. –Prvi put u školi plivanja imamo 40-tak djece iz OŠ Zlatar i OŠ Belec, zahvaljujući njihovoj gradonačelnici i našem gradonačelniku koji su ovu suradnju dogovorili krajem prošle godine. Razgovarali smo s ravnateljima škola, učiteljima, učenicima i prvi dojmovi su odlični, svi su jako zadovoljni – istaknuo je direktor tvrtke Gradski objekti Marko Belošević.

Uz školu plivanja, odmaralište je dupkom popunjeno i redovnim gostima. U Nerezinama se trenutno uz osoblje odmara stotinjak gostiju. –Obje zgrade su pune, a ove smo godine prvi put ostvarili i suradnju s našim vatrogascima, na čemu zahvaljujemo Vatrogasnoj zajednici Grada Vrbovca na čelu sa Slavkom Povrlišekom. U svakoj smjeni imamo dva vatrogasca koji su u pripravnosti i pomažu nam oko svega – naglašava Belošević.

Najatraktivniji termini od sredine srpnja do kraja kolovoza su popunjeni. Unatoč početnim izazovima zbog pandemije, ovogodišnja sezona u Nerezinama ide bolje od očekivanog. –Nešto slobodnih termina imamo tek nakon 25. kolovoza. I ove godine imamo dvije smjene Odbojkaškog kampa, u suradnji sa Ženskim odbojkaškim klubom Vrbovec. Ostvarit ćemo i suradnju s TZ Vrbovec i udrugama žena. Sezona će biti bolja nego što smo predviđali – zaključuje Belošević.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime