DHMZ upozorava na grmljavinske oluje

0
Photo: Mia Slafhauzer/PIXSELL

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

U cijeloj zemlji danas se očekuje značajna promjena vremena. DHMZ je objavio upozorenje za grmljavinske oluje za zagrebačku regiju.

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno, već prijepodne ponegdje s prolaznom kišom, a češća kiša i pljuskovi s grmljavinom se očekuju poslijepodne i osobito navečer, kad će biti obilniji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, uz jače pljuskove i vrlo jak. Najviša dnevna temperatura od 23 do 27°C.
Sutra će biti pretežno oblačno s kišom i pljuskovima, osobito u prvom dijelu dana kad će biti obilniji. Poslijepodne i navečer više suhog vremena. Vjetar slab do umjeren sjevernih i zapadnih smjerova. Jutarnja temperatura od 14 do 18°C, a najviša dnevna od 20 do 23°C.

U nedjelju će biti djelomično sunčanih i oblačnijih razdoblja. Povremeno će biti kiše ili pljuskova s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 17°C, a najviša dnevna od 20 do 23°C.

DHMZ upozorava na moguća jača grmljavinska nevremena koja mogu prouzročiti veliku štetu. Moguća su oštećenja na imovini te na drveću. Moguće su lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime