Deveti poraz u nizu fenjeraša Vrbovca protiv Maksimira

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 32. KOLO 3. NL CENTAR

VRBOVEC – MAKSIMIR 2 : 3

VRBOVEC. Gradski stadion. Gledatelja 100.

Sudac: Marko Crnojević (Novska). Pomoćnici: Nikola Grgurić (Kutina) i Antonio Jušić (Donja Gračenica).

Delegat: Miroslav Podvorac (Mahično).

SRIJELCI: 1:0 Martinović (1), 2:0 Martinović (7), 1:2 Glavinić (30), 2:2 Husnjak (55), 2:3 Relja (61).

VRBOVEC: Kralj, Vreš, K. Colarić, (od 60. Jantoljak), Lovrić, M. Tolić, Trošić, Ćosić, (od 67. Gašpar), Turk, (od 56. Škaro), G. Tolić, J. Colarić,  Martinović, (od 67. Fugaj).

TRENER: Mladen Falčević.

MAKSIMIR: Kezerić, Katona, Kondres, Mršić, (od 67. Štefić), Husnjak, Relja, (od 74. Knežević), Batistić, (od 86. Gjurasek), Pejić, Glavinić, Večerić, Rosandić, (od 67. Durbić).

TRENER: Zoran Santrač.

IGRAČ UTAKMICE: Mislav Glavinić.

Niti najstariji navijači ne pamte da su Vrbovčani doživjeli devet poraza u nizu u jednom rangu natjecanja. To samo dokazuje kakav je trenutno sastav Vrbovca u 3. NL Centar koji se nalazi na zadnjem mjestu. Vrbovec je zadnju prvenstvenu pobjedu ostvario 18. ožujka 2023. godine protiv HAŠK-a 1:0.

Samo prije par godina utakmice između Vrbovca i Maksimira imale su status derbija. No, sada je fenjeraš Vrbovec dočekao Maksimir koji se nalazi na 2. mjestu iza vodećeg sastava lige Karlovca 1919. Domaćin je na početku utakmice iznenadio favorizirane Zagrepčane jer je Vlatko Martinović u 1. i 7. minuti svladao gostujućeg vratara Petra Kezerića. No, Maksimir se nakon početnog šoka vratio u utakmicu u 30. minuti jer je Mislav Glavinić zatresao domaću mrežu.

U drugom poluvremenu Maksimir je bolju igri najprije okrunio izjednačujućim pogotkom Roberta Husnjaka u 55. minuti. Ubrzo potom su Zagrepčani preokrenuli rezultat u svoju korist preko Igora Relje u 61 minuti nakon čega se rezultat više nije mijenjao. Utakmica je na kraju između Vrbovca i Maksimira završila zasluženom pobjedom gostiju 2:3.

Ponašanje svih sudionika utakmice bilo je fer i korektno. Sudac Marko Crnojević je u korektnoj utakmici podijelio dvije opomene. Kod Vrbovca je požutio Marlo Turk, a kod Maksimira Davor Večerić. Vrbovec u 33. kolu gostuje 27. svibnja kod Samobora, a utakmica počinje u 17,30 sati.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime