Devet novih slučajeva COVID-19, šest osoba izliječeno

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do srijede, 26.08.2020. do 11:00 sati evidentirane su 394 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o devet osoba više, a šest je osoba izliječeno. Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 123 slučajeva. Do sada je ukupno izliječeno 260 osoba, a 11 ih je preminulo.

Napominjemo kako se podaci koji se svakodnevno objavljuju u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od strane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – tri nova slučaja u Ispostavi Velika Gorica, po dva nova slučajeva u ispostavama Dugo Selo i Zaprešić te po jedan novi slučaj u ispostavama Ivanić-Grad i Jastrebarsko
* promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – tri osobe izliječene u Ispostavi Samobor, dvije u Ispostavi Dugo Selo i jedna u Ispostavi Ivanić-Grad

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sljedeće informacije bit će objavljene u četvrtak, 27.08.2020. oko 11:00 sati na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime