Denis Kralj: “Vrbovec raste, nema povratka na staro!“

0
Komunalac add

Nakon što smo objavili priopćenje HDZ-a Vrbovec, u kojem navode kako trenutna gradska vlast u Vrbovcu iza sebe nema konkretnih rezultata, stigao je i odgovor gradonačelnika Denisa Kralja. Njegovo priopćenje također prenosimo u cijelosti:

„Čini mi se kao da je nekim ljudima krivo kaj bu Vrbovec dobil vise novaca od poreza na dohodak. Za razliku od njih mene je veselio svaki dobar potez prošle vlasti. Neki očito ne mogu prihvatiti poraz i žele da nova vlast ne uspije.

Podsjećam da si je nova gradska vlast refinanciranjem starih HDZ-ovih dugova oslobodila 1,6 milijuna kuna godišnje za investicije. Stara uprava to nije znala napraviti. Također trebali bi ove godine dobiti i značajna sredstva od telekomunikacijskih firmi zbog prava na služnost puteva – proces koji smo pokrenuli, a bivša je gradska vlast propustila uzeti novac koji im se nudio.

Mi vraćamo nasu djecu u Nerezine. Napravili smo mjere za privlačenje investicija u Vrbovec – bivša vlast takvih programa nije imala. Upravo ovih dana Gradip je dobio novog vlasnika. Upravo sam ja osobno posredovao između prodavatelja i kupaca…i da ne nabrajam vise… Reci ću samo – Vrbovec raste. Nema povratka na staro!“

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime