Denis Kralj: HDZ-ova vlada i ministarstvo na čijem je čelu HDZ-ov ministar guraju zelinsko smeće u Vrbovec

0
Komunalac add

U našu je redakciju stiglo priopćenje gradonačelnika Vrbovca Denisa Kralja u kojem odgovara na navode iz priopćenja Kluba vijećnika HDZ – HSU, vezano uz dopis iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u kojem se preporučuje da se otpad iz Zeline odlaže na vrbovečkom odlagalištu Beljavine. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U skoro dvije godine koliko sam gradonačelnik Vrbovca nisam jednom rječju prozivao Vladu niti bilo kojeg ministra. Nisam prozivao jer mislim da to ne bi bilo dobro za naš grad i jer mi je interes Vrbovca ispred stranačkih interesa.

Zato sam i kad je u pitanju smeće iz Zeline diplomatski odgovorio da ću tražiti konsenzus svih stranaka u vijeću te zatrazio sve relevantne podatke od Komunalca prije bilo kakvog direktnog odgovora.

Sad kad me vrbovečki HDZ proziva da nešto skrivam mogu javno reći: HDZ-ova vlada i ministarstvo na čijem je čelu HDZ-ov ministar guraju zelinsko smeće u Vrbovec.

Na vijećnicima HDZ-a je sad da osiguraju da VRBOVEČKO NE ZELINSKOM SMEĆU ne rezultira posljedicama po naše projekte u Fondu za zaštitu okoliša” – stoji u priopćenju gradonačelnika Vrbovca Denisa Kralja.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime