Dejan Jaić izašao iz HSS-a

0
Komunalac add

Dejan Jaić izašao je iz HSS-a, stranke u kojoj je bio 22 godine, a posljednjih 13 i predsjednik vrbovečkog HSS-a. Svoje razloge izlaska iz stranke obrazložio je u srijedu navečer na proširenom Gradskom odboru HSS-a, na kojem se okupilo 80-tak članova. Naglasio je kako odluka nije bila jednostavna, ali i da smatra kako je bila jedina moguća s obzirom da je HSS izgubio velik broj kvalitetnih članova, posebno se osvrnuvši na situaciju u Zagrebačkoj županiji i odlazak Stjepana Kožića iz stranke. Jaić je naglasio kako i dalje podržava rad vrbovečkog gradonačelnika Denisa Kralja, ali smatra kako i tu postoji prostora za bolju suradnju. Inače, Dejan Jaić je i predsjednik vrbovečkog Gradskog vijeća, kojeg podsjetimo bira većina u Vijeću pa će biti zanimljiv rasplet te situacije s obzirom na ove događaje.

Na Gradskom odboru Jaić se zahvalio svim članovima stranke s kojima je surađivao proteklih godina, posebno istaknuvši njih desetka za koje smatra da će kvalitetno preuzeti vođenje stranke.

Inače, od sada je vršitelj dužnosti predsjednika stranka Marko Belošević. Tako će biti do izborne skupštine HSS-a Vrbovec, koja je najavljena za veljaču sljedeće godine.

Opširnije o ovome poslušajte sutra u programu Radio Vrbovca.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime