Debitantski nastupi na državnim prvenstvima

0
Komunalac add

Svoje debitantske nastupe na Dvoranskim prvenstvima Hrvatske ovog vikenda imali su atletičari Atletskog kluba Sveti Vid Vrbovec, Ivano Vranko i Tesa Habunek.

Prvog dana natjecanja nastupio je Ivano Vranko koji je u jakoj konkurenciji natjecanje završio na 10. mjestu, s hicem iz treće serije koji je iznosio 8,60 m. Unatoč hicima preko 10 metara koje je Ivano imao na pripremnim natjecanjima, trema je odradila svoje te Ivano nije uspio pronaći svoj pravi hitac koji bi mu donio bolji rezultat. – Valja naglasiti kako je Ivanu ovo bilo tek treće natjecanje, prvo natjecanje najviše razine u Hrvatskoj, te vjerujemo kako je pred njim još puno velikih natjecanja i dalekih hitaca – poručuju iz kluba.
Drugi dan, u nedjelju, na stazu je stala Tesa Habunek koja je, istrčavši novi osobni rekord koji sada  iznosi 8,85 sec, zauzela 23. mjesto na 60 metara. – Tesa je u utrku ušla hrabro i “hladne glave” te se u konkurenciji gdje se 15 djevojaka našlo u svega 10 stotinki borila do kraja. Katja Bešen unatoč ispunjenoj normi na 55 m s preponama, nažalost, nije mogla sudjelovati na natjecanju zbog bolesti – kažu iz AK Sv. Vid Vrbovec.
Sljedećeg vikenda na stazu će stati seniori Mate Mišković i Greta Dautanec koji će se natjecati na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske, dok je za dva tjedna na rasporedu dvoransko prvenstvo Hrvatske u višebojima gdje će se natjecati Tesa Habunek, Katja Bešen, Erin Bešen i Mateo Supan.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime