Davor Bilman u Vrbovcu predstavlja svoj supertalent

0
Komunalac add

Poznati plesač i još poznatiji član žirija emisije Supertalent na Novoj TV, Davor Bilman u petak, 6. prosinca gostuje u Vrbovcu. U dvorani Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 18 sati predstavit će svoju prvu knjigu „Nosi mi se moja boja“.

Svoje je znanje i ljubav prema plesu Bilman pretočio u ovu knjigu, svojevrsnu detekciju osobnosti, u kojoj tvrdi da između ostalog i način na koji netko pleše govori puno o njemu i njegovoj osobnosti.

Davor je po struci ekonomist s preko 20 godina rada u prodaji i preko 15 godina kao trener kroz čije radionice je prošlo više od 200 tvrtki i 10 000 polaznika. U svojoj karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Bilman će s čitateljima podijeliti svoj supertalent prepoznavanja nečije osobnosti u samo nekoliko trenutaka. Tipove osobnosti podijelio je u četiri boje: crveni, žuti, zeleni i plavi tip. Kojem tipu vi pripadate, saznajte na vrbovečkoj promociji sljedećeg tjedna.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime