Dapci pobijedili Gaj 2:1

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

GAJ – DAPCI 1 : 2

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

Strijelci: 0:1 M. Vrdoljak (25), 1:1 Jankovec (67), 1:2 Čuni (86).

GAJ: Kosovec, Drašković, M. Benko, Leljak, Jaković, Tomić, Jankovec, Gomerčić, Šurmin,  Gerin, S. Čerkez. Još su igrali: Subić i A. Kuten.

Trener: Dalibor Milanović.

DAPCI: Pavlin, Šimunec, Babić, Dutković, Kruh-Vuk, Čuni, Matijević, Smiljanec, M. Vrdoljak, Stjepanovć, Banović. Još su igrali: I. Vrdoljak, M. Katalenić, Barić, I. Katalenić i Bencek.

Trener: Stipe Renić.

U ravnopravnoj utakmici nogometaši Gaja su promašivali svoje 100 postotne prigode dok su igrači Dapca iskoristili dvije prilike i na kraju zabilježili minimalnu pobjedu 2:1. Početak utakmice pripao je domaćinu koji je vršio pritisak prema gostujućim vratima. Međutim, Jaković nije iskoristio dvije velike šanse te Šurmin jednu. U 25. minuti Babić je ubacio loptu s lijeve strane koju je volejom zahvatio Mario Vrdoljak i s 16 m postigao prekrasan zgoditak u gornji lijevi kut nemoćnog Kosovca.

U nastavku Gaj pojačava napade kako bi izjednačio rezultat. Prvo je Anđelko Kuten u 60. minuti s 11 m pogodio vratnicu. Ipak Gaj je stigao do poravnanja u 67. minuti. Jankovec je izveo slobodni udarac s 30 m i svladao vratara Pavlina. Prema domaćim vratima opasno su prijetili iz slobodnih udaraca Mario Vrdoljak i Stjepanović koje je obranio Kosovec. Dapci su u 86. minuti postigli pobjednički gol. Mario Vrdoljak je po desnoj strani prošao dva igrača i vratio povrtnu loptu koju je Čuni iz blizine pospremio u domaća vrata.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime