Dani tehničke ispravnosti vozila

0

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, od 21. do 26. studenoga 2022. godine, u svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti vozila”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.

Svim vlasnicima vozila omogućen je besplatni tehnički pregled u bilo kojoj stanici za tehnički pregled u Hrvatskoj. Osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda baš u tom razdoblju.

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime