Dani tehničke ispravnosti vozila

0
Komunalac add

M.K.

Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske i ove će godine održati preventivno-sigurnosnu akciju Dani tehničke ispravnosti vozila. Akcija počinje 24. i trajat će do 29. studenog.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti.

Na taj način vozači imaju priliku besplatno otkloniti mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivat će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa policijske postaje Vrbovec Vladimir Bručić ističe kako će policijski službenici na našem području u razdoblju trajanja akcije fokus nadzora prometa stavljati upravo na tehničku ispravnost. Dodaje i kako je ovo samo preventivno-sigurnosna akcija, koja sa sobom ne donosi represivne mjere.

Tijekom akcije vozači dobrovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled, gdje će se  besplatno pregledati osnovni sklopovi važni za sigurnost prometa na cestama.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime