Dani općine Gradec 2022.

0
Komunalac add

Dani općine Gradec održat će se 17. i 18. rujna. Pripremljen je bogat kulturni, zabavni i gastro program. U subotu, 17. rujna događanja pod šatorom kreću od 10 sati. Posjetitelji mogu kušati specijalitete gradečkog kraja u organizaciji općinskih mjesnih odbora, vatrogasaca, umirovljenika i drugih udruga te razgledati izložbe Učeničke zadruge Perunika i retrospektivu slikarice Nene Bošnjak.

Kulturno-scenski program počinje od 15 sati, a od 16 sati na rasporedu su natjecateljske igre najmlađih iz Dječjeg vrtića Din-don Gradec. U 18 sati kreće revija Etno-moderno ruho gradečkoga kraja. U subotu navečer posjetitelji mogu uživati u nastupima grupe Drmaxi i Ivana Zaka.

U nedjelju, 18. rujna program započinje polaganjem vijenaca i odavanjem počasti poginulim braniteljima, sveta misa u župnoj crkvi služit će se u 11 sati. Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Gradec održat će se u perivoju biskupskog dvorca u pratnji VIS Gratia s početkom u 12.30 sati. U nedjelju je pripremljen i bogat sportski program na ribnjaku Črnec. Od 9 sati kreće Drugi tradicionalni Kup općine Gradec za ribiče – seniore, kadete i juniore ( prijave na 098 651564 Zrinko). Utakmica između Slobode Gradec i Zvekovca igra se na igralištu NK Slobode od 17 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime