Danas počinje biciklistička utrka CRO Race

0
Komunalac add

Danas počinje sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race koja će trajati sve do 2. listopada, a tijekom koje će ponajbolji svjetski vozači u šest etapa prijeći više od 1000 kilometara diljem Hrvatske.

Biciklisti će voziti lokalnim, županijskim i državnim cestama te će, uz izravan prijenos na Eurosportu, i ove godine kadrovi prirodnih i kulturnih ljepota Hrvatske obići sve kontinente putem prijenosa uživo u 130 zemalja. Predviđen prolazak biciklista kroz Vrbovec je u nedjelju, 02. listopada u 13:06 sati.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Na linkovima niže možete pronaći prometne informacije za svaku pojedinu etapu:

  1. Osijek – Ludbreg
  2. Otočac – Zadar
  3. Sinj – Primošten
  4. Biograd na Moru – Crikvenica
  5. Opatija – Labin
  6. Sveta Nedelja – Zagreb

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime