Danas nova sjednica Gradskog vijeća

0
Komunalac add

Danas će se održati nova sjednica Gradskog vijeća. Nakon aktualnog sata na dnevnom je redu 13 točaka. Očekuje se donošenje Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Vrbovca za razdoblje od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine, donošenje Odluke o raspodjeli rezultata za 2022. godinu, donošenje Zaključka o usvajanju Izvješća gradonačelnika o izvršenju Programa građenja i održavanja komunalne infrastrukture Grada Vrbovca za 2022. godinu, javnih potreba u kulturi, predškolskom odgoju i školstvu, socijalnoj skrbi i zdravstvu, javnih potreba u vatrogastvu i civilnoj zaštiti te sportu Grada Vrbovca za 2022. godinu.

Na dnevnom je redu i donošenje Zaključka o dodjeli Godišnjih nagrada Grada Vrbovca za 2022. godinu te Nagrade Grada Vrbovca za životno djelo. Jedna od točaka je i donošenje Zaključka o primanju na znanje Izvješća o radu i poslovanju za 2022. godinu Dječjeg vrtića Vrbovec, Razvojne agencije Grada Vrbovca, Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec, Narodne knjižnice Vrbovec, Osnovne škole Krunoslava Kutena te Osnovne škole Marije Jurić Zagorke kao i donošenje Zaključka o primanju na znanje Izvješća o radu i poslovanju za 2022. godinu Turističke zajednice Grada Vrbovca, Vatrogasne zajednice Grada Vrbovca, Gradske zajednice športskih udruga Vrbovec i Gradskog društva Crvenog križa Vrbovec.

Vijećnici će primiti na znanje i Izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje srpanj – prosinac 2022. godine. Očekuje se i donošenje I. izmjena i dopuna Programa građenja komunalne infrastrukture Grada Vrbovca za 2023. godinu.

Sjednica Gradskog vijeća zakazana je za 18 sati.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime