“Dan zajedništva, ponosa i sreće” uz kockaste dresove

0
Komunalac add

Pred nama je obilježavanje “Dana zajedništva, ponosa i sreće”. Nakon uspješno realiziranog 2. festivala “Svi zajedno Hrvatsko naj”, nastavlja se pozitivna priča poticanja zajedništva u koju se uključio i Vrbovec. „Dan zajedništva, ponosa i sreće” inicirao je ambasador festivala, izbornik Zlatko Dalić, a održat će se 16. srpnja, 2019. godine.

Podsjetimo, 16. srpnja prošle godine organiziran je jedinstveni, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu, koji se nastavio sljedećih dana u drugim gradovima. Ove godine cilj je ponovo obilježiti “Dan zajedništva, ponosa i sreće” upravo kroz ovu akciju koja će se istovremeno, uz Vukovar, održati u mnogim gradovima i mjestima diljem Hrvatske, BiH i dijaspore. Što se tiče Vrbovca, program se održava u kafiću Dido u centru grada, gdje će biti postavljen projektor putem kojeg će posjetitelji od 21 do 23 sata moći gledati prijenos emisije HTV-a posvećene prošlogodišnjem dočeku Vatrenih u Zagrebu i ostalim gradovima. Svi koji dođu u „kockicama” dobit će besplatno prvo piće.

Inače, inicijativa za obilježavanje krenula je od izbornika Zlatka Dalića i “Organizatora bez granica”, Aleksandra Kovačevića i Silvija Šimca. – Prigoda je to da svim gostima i strancima, kojima ćemo putem brojnih medija, pokazati da je Hrvatska puna života, da znamo iskazati zajedništvo kada se za to ukaže potreba, da smo ponosni na svoje Vatrene i sve uspješne sportaše te da taj dan ispunimo pozitivnim emocijama, ponosom i pokažemo snagu zajedništva – poručuju organizatori.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime