Dan Srednje škole Vrbovec i Dan otvorenih vrata

0
Komunalac add

Srednja škola Vrbovec u petak, 29. travnja obilježava Dan škole i Dan otvorenih vrata. Program počinje u 8 sati likovnom radionicom oslikavanja zida. U predvorju škole Učenička zadruga Vida predstavlja svoj dosadašnji rad. Učenici raznih usmjerenja u učionicama pripremaju brojne prezentacije, izložbe i kvizove (matematika, ekonomisti, prehrana i ugostiteljstvo, prirodne znanosti, strani jezici, hrvatski jezik, strojarstvo, društveno-humanistički predmeti).

Učenici kuhari prikazat će svoje vještine flambiranja slanih i slatkih jela, a konobari vještine spravljanja bezalkoholnih koktela. Ekonomisti organiziraju virtualni sajam vježbeničkih tvrtki, dok će učenici strojari prezentirati svoja zanimanja putem letaka, brošure video materijala te interaktivnih igara. U informatičkoj radionici će se održati Escape room, namijenjen svima koji žele testirati svoje logičko opažanje i zaključivanje. U programu su i praktični radovi i pokusi iz kemije, biologije i fizike, slaganje i programiranje robota.

Najavljeno je i predstavljanje sportsko-rekreacijske turističke ponude Zagrebačke županije, profesori će odigrati utakmice protiv školskih futsal ekipa, a od 11 sati održat će se i školsko prvenstvo u badmintonu i stolnom tenisu. U predvorju škole od 13 sati održat će se predstava Ispitna groznica te recital Po povratku od roditeljskog doma.

Srednja škola Vrbovec pripremila je zaista bogat i zabavan program, koji možete pogledati u prilogu.

DAN ŠKOLE I DAN OTVORENIH VRATA SŠ VRBOVEC 2022.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime