Dan Srednje škole Vrbovec i Dan otvorenih vrata

0
Komunalac add

Srednja škola Vrbovec u petak, 28. travnja obilježava Dan škole i Dan otvorenih vrata. Program počinje u 8 sati likovnom radionicom oslikavanja zida. U predvorju škole Učenička zadruga Vida predstavlja svoj dosadašnji rad. Učenici raznih usmjerenja u učionicama pripremaju brojne prezentacije, radionice, izložbe i kvizove (matematika, informatika, ekonomisti, prehrana i ugostiteljstvo, prirodne znanosti, strani jezici, hrvatski jezik, strojarstvo, društveno-humanistički predmeti).

Učenici kuhari prikazat će svoje vještine te će pripremati kiflice i kotlovinu, a konobari vještine spravljanja bezalkoholnih koktela. Ekonomisti organiziraju Kviz o novcu, a predstavit će i Erasmus+ projekt „Putujemo zelenim poljima znanja“. Učenici strojari prezentirat će svoja zanimanja te pripremaju interaktivnu igraonicu s robotom Codey Rocky- programiranje i upravljanje.

U informatičkoj radionici održat će se predstavljanje projekta „Rasti uz znanost“ – slaganje i programiranje robota. U programu su i radionice, praktični radovi i pokusi iz kemije, biologije i fizike.

Također, od 12 do 14 sati održat će se „Veseli turnir u odbojci“ u sportskoj dvorani.

Srednja škola Vrbovec pripremila je zaista bogat i zabavan program, koji možete pogledati ovdje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime