Dan otvorenih vrata Skloništa za napuštene životinje “Luč Zagorja”

0
Foto: facebook "Luč Zagorja"
Komunalac add

U subotu, 09. travnja 2022. godine održat će se Dan otvorenih vrata u skloništu za napuštene životinje “Luč Zagorja” u Selnici, Marija Bistrica. U terminu od 10 do 18 sati posjetitelji će moći prošetati pse, upoznati se sa načinom rada skloništa, donirati potrepštine te udomiti pse.

Želja nam je privući što veći broj posjetitelja u sklonište „Luč Zagorja“ i stvarati naviku posjećivanja skloništa i šetnji napuštenih pasa. Dođite na ugodno druženje i razveselite naše štićenike – poručuju organizatori.

Inače, sklonište „Luč Zagorja“ osnovano je 2014. godine s ciljem kontrole napuštenih pasa na području Krapinsko-zagorske županije i s ciljem sprječavanja širenja zaraznih bolesti kod životinja. U skloništu borave napuštene životinje koje su zbrinute s područja gradova i općina s kojima sklonište ima sklopljen ugovor o zbrinjavanju napuštenih životinja. Posebna pažnja posvećuje se unaprjeđenju ljudskog odnosa prema životinjama kroz edukaciju, od vrtićke dobi nadalje.

Više informacija o skloništu možete pronaći ovdje ili na facebook stranici Sklonište za nezbrinute životinje “Luč Zagorja”, Marija Bistrica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime