Dan Općine Gradec

0
Komunalac add

U nedelju, 16.rujna obilježava se Dan Općine Gradec i blagdan Uzvišenja sv. Križa župe Ranjenog Isusa. Proslava počinje svečanim otkrivanjem spomenika hrvatskim braniteljima Općine Gradec u centru Gradeca.

U 10 sati služit će se Sveta misa u Župnoj crkvi Ranjenog Isusa, koju će predvoditi župnik vlč. Stjepan Matoić uz instrumentalnu i pjevnu pratnju sastava VIS Gratia. Misu će prenositi i Radio Vrbovec. Službeni dio ceremonije počinje Svečanom općinskom sjednicom u 11.30 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Gradec.

Uz izložbe radova učeničkih zadruga i kreativnih skupina, bit će otvorena i izložba slikarskih i kiparskih radova istaknutih domaćih umjetnika.

Svečanost obilježavanja Dana Općine Gradec nastavit će se u velikom šatoru na školskom igralištu. Posjetitelji će imati priliku razgledati i kušati domaće proizvode domaćica Općine Gradec te uživati u bogatom gastro stolu u organizaciji općinskih mjesnih odbora, vatrogasaca, umirovljenika, sportsko-ribolovnih, lovačkih i ostalih udruga koje djeluju na području općine.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime