Nacionalni dan hitne medicinske službe

0
Foto: Hrvatski zavod za hitnu medicinu
Komunalac add

Danas se obilježava Nacionalni dan hitne medicinske službe. Ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i načelnica Kriznog stožera Ministarstva zdravstva Maja Grba-Bujević, održala je videokonferenciju s djelatnicima HMS-a iz svih dijelova Hrvatske, a videokonferenciji su se pridružili ministar zdravstva Vili Beroš i pomoćnik ministra unutarnjih poslova i zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite RH Damir Trut.

Na videokonferenciji su razmijenjena iskustva o dosadašnjem odgovoru sustava HMS-a na pandemiju izazvanu koronavirusom te dogovorene daljnje aktivnosti i obveze djelatnika HMS-a tijekom postupnog relaksiranja mjera Stožera civilne zaštite RH kako bi se nastavilo nesmetano pružanje hitne medicinske skrbi potrebitima, a pri tom maksimalno zaštitilo i hitne pacijente i zdravstvene djelatnike.

Ministar zdravstva Beroš čestitao je djelatnicima i zahvalio na trudu koji su uložili u borbi protiv epidemije te na osjećaju sigurnosti koji svojim predanim radom osiguravaju svim građanima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime