Damir Fašaić ponovno predsjednik KK Petar Zrinski

0
Komunalac add

Košarkaški klub Petar Zrinski Vrbovec održao je svoju izbornu Skupštinu 07. srpnja 2022. godine na Gradskom stadionu u Vrbovcu. Na skupštini je bilo prisutno 15 članova od 24 člana kluba. Skupštinari su jednoglasno izabrali predsjednika, dopredsjednika, članove predsjedništva kao i nadzornu i stegovnu komisiju kluba.

Za predsjednika je nakon 4-godišnjeg mandata ponovno izabran Damir Fašaić, za dopredsjednika Gordan Mikac, a za članove predsjedništva Damir Horvat, Luka Horvat,Tomislav Beljo, Zvonimir Čurić i Mario Taras. Povjerenje skupštinara dobio je Nadzorni odbor u sastavu: Davor Balić, Ivica Horvatinović i Marija Markić te stegovna komisija u sastavu Jovica Bašić, Denis Jahić i Mišo Korenika.

Na izbornoj Skupštini podnijeto je i Izvješće o financijskom poslovanju kluba kao i Izvješće o radu kluba za 2021. godinu, a koje su skupštinari jednoglasno usvojili. Klub posluje stabilno i redovno podmiruje sve svoje obaveze te se uspješno natječe u sklopu Koprivničko križevačkog košarkaškog saveza sa seniorima kao i sa selekcijama mlađih dobnih kategorija.

Novoizabrani predsjednik Damir Fašaić istaknuo je da je kroz daljnje četiri godine plan i dalje nastaviti s radom svih selekcija kluba i to od onih najmlađih – kikića, limača, preko pretkadeta, kadeta, juniora pa do seniora, a u konačnici i samih veterana.

Želimo još što više privući djecu u školu košarke, intenzivirati treninge i stručni rad sa djecom kao i osigurati im što više natjecateljskih utakmica. Cilj je također i promovirati košarku putem svih dostupnih medija kako bi na taj način privukli mlade na bavljenje ovim sportom. Za sve ovo naravno trebati će osigurati i značajna financijska sredstva, a za što očekujemo i dalje potporu Grada Vrbovca koja je i dosada bila neupitna, kao i ostalih sponzora i donatora na čemu im se zahvaljujemo – poručio je Fašaić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime