Dalibor Milanović novi trener Rakovca

0
Komunalac add

U Rakovcu je prošla sezona bila izuzetno turbulentna. Tek je u zadnjim kolima proigrao i u dramatičnoj završnici u 1. ŽNL Istok 2021./22. na kraju završio na 9. mjestu. Kako bi u idućoj sezoni izbjegli bilo kakvu situaciju da se u zadnjim kolima bore za ostanak u 1. ŽNL Istok, u Rakovcu su za novog trenera angažirali 45-godišnjeg Dalibora Milanovića, koji je tako na klupi naslijedio Željka Radotovića. Uprava Rakovca istodobno radi i na dovođenju igračkih pojačanja, ali i na povratku svojih nogometaša iz drugih klubova. U Rakovcu vjeruju da će nova pojačanja podići razni igre pa bi klub mogao biti jedan od pritajenih favorita u novoj sezoni.

Dalibor Milanović je bio višegodišnji trener Gaja s kojim je ušao u 1. ŽNL Istok u sezoni 2020./21. te osvojio kup NS Vrbovec u 2021. godini. U Gaju je bio trener do listopada 2021. godine kada je podnio ostavku.

Milanović je iskusni trener od kojeg se očekuje rezultatski iskorak i nastavak napadačke igre, ali i poboljšanje rakovečke obrane. Naime, Rakovec je imao 6. napad po broju postignutih golova (46), ali i jednu od lošijih obrana koja je primila 54 pogotka u prošlom prvenstvu. Nema dvojbe da su pred Milanovićem novi trenerski izazovi i to pred zahtjevnom rakovečkom publikom, koja je samo prije godinu dana ranije uživala u nogometnim utakmicama JŽNL-a NS Zagrebačke županije.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime