Crowdfunding kampanjom “Smiješak Za Stančić” prikupljena polovina sredstava

0
Komunalac add

U crowdfunding kampanji „Smiješak za Stančić“ prikupljena je dosad polovina iznosa potrebnog za uređenje i opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem. Podsjetimo, potrebno je još 10.000 eura da se u kompleksu Centra za rehabilitaciju Stančić smještenog u Dugom Selu uredi prostor koji bi omogućio svakodnevno prisustvo volontera, a time i dostojanstveniji život njegovih štićenika.

Svakodnevnim uplatama na račun udruge Smiješak za sve i preko platforme Croinvest, san štićenika kojima je Centar Stančić dom, sve je bliže ostvarenju. Naime, njima su s obzirom na tjelesna i intelektualna oštećenja te činjenicu da im je potrebna 24-satna njega, uz preopterećene njegovatelje prijeko potrebni i volonteri koji bi im mogli posvetiti vrijeme, izvesti ih u šetnju, porazgovarati s njima, pružiti im emocionalnu potporu.

Dosad je Udruga Smiješak za sve za opremanje Centra za smještaj volontera s prenoćištem prikupljala sredstva na brojnim natječajima na kojima je i osvojila prve nagrade (Moj Zaba Start, Zaklada Adris). Tu plemenitu akciju poduprli su INA i MOL Grupa, a snimanje video materijala za kampanju osigurano je sredstvima u okviru EU projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovationna (CrowdStream) kojem je partner Zagrebački inovacijski centar (ZICER).

Kampanju su podržale i brojne osobe iz javnog života poput radijskog voditelja i urednika Vedrana Cara, glumice Marije Kolb, filmskog i kazališnog glumca Alena Šalinovića, rukometaša Luke Cindrića, urednika poslovnog tjednika Lider Miodraga Šajatovića, televizijske i kazališne glumice Jelene Miholjević, glumca Frane Maškovića, rukometaša Luke Stepančića, HRT-ovog novinara i voditelja Frane Ridjana, televizijske voditeljice Ive Šulentić, pjevačice Vande Winter, utemeljiteljice portala Čitaj knjigu Alis Marić i operne dive Sandre Bagarić. Jedna od ambasadorica projekta je i poduzetnica Kata Barišić koja je na svojoj platformi PokloniMe pokrenula inicijativu „Daruj osmijeh“ gdje građani mogu također podržati projekt Smiješak za Stančić.

Kampanju možete podržati i vi:

– uplatom na račun: Udruga za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve, Bijenička cesta 134, 10 000 Zagreb, na IBAN broj: HR9823600001102730690, Zagrebačka banka d.d. (Kod uplata iz inozemstva potrebno je navesti i SWIFT kod: ZABAHR2X)

– direktnom uplatom na Croinvest platformi  (http://croinvest.eu/campaigns/danas-sam-tu-za-tebe/#pledges)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime