CRO Race: vrhunski svjetski biciklisti prolaze kroz Vrbovec

0
Tour of Croatia 2018 - Stage 6 - Official photos by: KL-Photo
Komunalac add

Međunarodna biciklistička utrka CRO Race (koja se proteklih godina održavala pod imenom Tour of Croatia) i ove će se godine voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 1. do 6. listopada. Vrhunski svjetski biciklistički timovi ponovno će proći kroz Vrbovec. Naš se grad nalazi na završnoj etapi utrke, koja se vozi u nedjelju 6. listopada.

Tour of Croatia 2018 – Stage 6 – Official photos by: KL-Photo

Ruta se vozi od Svete Nedjelje, preko Dugog Sela, Lonjice, Vrbovca, Rakovca, Sv. Ivana Zeline do Trga sv. Marka u Zagrebu, gdje je cilj utrke. Dolazak biciklista u Vrbovec očekuje se oko 13.15  sati. Organizatori pozivaju građane i fanove biciklizma da izađu na ulice i dočekaju natjecatelje te tako pridonesu scenografiji koju ovaj prestižni događaj odašilje u svijet. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Tour of Croatia 2018 – Stage 6 – Official photos by: KL-Photo

Potvrde o sudjelovanju poslalo je već 20 zvučnih timova iz kategorija natjecanja World Tour, Pro Continental i Continental tako da gledatelje očekuje pregršt vrhunskih sportskih uzbuđenja i poznatih imena. Utrka četvrtu godinu zaredom starta u Osijeku i vozi se kroz šest etapa na trasi od ukupno 1022 kilometra.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime