CRO Race sutra u Vrbovcu

0
Tour of Croatia 2018 - Stage 6 - Official photos by: KL-Photo
Komunalac add

Međunarodna biciklistička utrka CRO Race (koja se proteklih godina održavala pod imenom Tour of Croatia) sutra će proći i kroz Vrbovec, koji se nalazi na završnoj etapi utrke. Biciklisti će proći kroz Lonjicu, zatim će u Vrbovcu skrenuti u ulicu Eugena de Piennesa, Kolodvorsku, pa u ulicu Poginulih branitelja, gdje će biti postavljena i točka za mjerenje prolaznog vremena, zatim će proći kraj pošte, spustit će se do kružnog toka te Zagrebačkom otići prema Celinama i na kraju Svetom Ivanu Zelini.

U utrci sudjeluju vrhunski svjetski biciklistički timovi, a sutrašnja ruta se vozi od Svete Nedjelje, preko Dugog Sela, Lonjice, Vrbovca, Rakovca, Sv. Ivana Zeline do Trga sv. Marka u Zagrebu, gdje je cilj utrke.

Dolazak biciklista u Vrbovec očekuje se oko 13.15 sati. Organizatori pozivaju građane i fanove biciklizma da izađu na ulice i dočekaju natjecatelje te tako pridonesu scenografiji koju ovaj prestižni događaj odašilje u svijet. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Utrka je četvrtu godinu zaredom startala u Osijeku, a sutra se vozi zadnja etapa u sklopu 1022 kilometara.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime