Četvrti vrbovečki grafit posvećen zagrebačkom Dinamu

0
Komunalac add

Na inicijativu Udruge navijača Dinama iz Vrbovca oslikana je trafostanica u Ulici Krunoslava Kutena, naravno uz prethodnu suglasnost HEP-a. Grafit je nacrtao dugoselski umjetnik Zvonimir Podgajski koji se već 17 godina bavi crtanjem grafita i murala, a ovo mu je bilo prvo oslikavanje javnih prostora u Vrbovcu. Inače, vrbovečka Udruga navijača Dinama osnovana je u srpnju ove godine i trenutno broju 98 članova, a predsjednik je Mario Droždan.

S prednje strane trafostanice nalazi se natpis Vrbovec, logo Bad Blue Boysa, hrvatska zastava i godina 1986., kada je formirana vrbovečka skupina Bad Blue Boysa. Sa strane je nacrtan grb vrbovečke 51. samostalne bojne ZNG-a što predstavlja posvetu vrbovečkim braniteljima, ali i svim hrvatskim braniteljima koju su branili Republiku Hrvatsku. Pored toga je naslikan i logo Udruge navijača Dinama iz Vrbovca.

Ovo je četvrti vrbovečki grafit koji je posvećen GNK-u Dinamo, a nalazi se u Ulici Krunoslava Kutena, nedaleko Policijske postaje Vrbovec u Zagrebačkoj ulici. Prije nekoliko godina naslikani su grafiti u Martinskoj Vesi, pored Srednje škole Vrbovec i u Zagrebačkoj ulici u Vrbovcu pored trgovačkog centra Lidl. Udruga navijača Dinama iz Vrbovca kroz svoje aktivnosti sudjeluje u oslikavanju javnih površina u gradu Vrbovcu na moderan i atraktivan način te su grafiti postali ukrasi javnih prostora.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime