Četiri županijske nagrade vrbovečkim sportašima

0
Komunalac add

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije u Kongresnom banket centru Princess u Jastrebarskom bila je održana sportska manifestacija Najbolji u sportu Zagrebačke županije u 2023.

Četiri županijske nagrade bile su dodijeljene i vrbovečkim sportašima. Nagradu za zaslužnog sportskog djelatnika Zagrebačke županije u 2023. godini primila je tajnica Športsko-ribolovnog društva Amur Renata Ivezić. Hrvačkom klubu PIK Vrbovec bila je uručena Nagrada za zaslužni športski kolektiv Zagrebačke županije u 2023. godini koju je primio predsjednik Tomislav Grežina.

Nagrade za športske nade Zagrebačke županije u 2023. godini bile su dodijeljene Lari Matković i Ivanu Gegiću koji su članovi Hrvačkog kluba PIK Vrbovec. Ispred Gradske zajednice sportskih udruga Vrbovec u kategoriji najbolja sportašica bila je nominirana Andrea Petrek iz Powelifting kluba Wild Hogs, a za najboljeg sportaša Ivan Badalić iz Atletskog kluba Sveti Vid.

Gradsku zajednicu sportskih udruga Vrbovec predstavljali su članovi Izvršnog odbora Robert Miković i Marijo Sabolić, tajnik Stjepan Zdenko Brezarić te Ivor Bregović, Marko Dubravec, Filip Ivan Ćavar, Nenad Grežina, Tomislav Grežina, Rihard Miković i Krešimir Štajminger.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime