Četiri finala Erste plave lige za atletičare AK Sveti Vid

0
Komunalac add
Troje atletičara Atletskog kluba Sveti Vid Vrbovec u srijedu je nastupilo na Erste plavog ligi te se kući vratilo sa četiri srebrne medalje i ulaznicama za Finale koje će se održati 7. rujna u sklopu Hanžekovićevog memorijala u Zagrebu.
Čak dvije srebrne medalje osvojio je Mateo Supan, učenik četvrtog razreda, i to u skoku u dalj i 60 metara. Po jednu medalju osvojile su i učenice petog razreda, Katja Bešen u skoku u dalj i Tesa Habunek na 60 metara.
Kvalifikacijska natjecanja Erste plave lige održavaju se u 10 gradova diljem Hrvatske: Puli, Rijeci, Osijeku, Zadru, Makarskoj, Varaždinu, Čakovcu, Zagrebu, Vukovaru i Kninu. Finalno natjecanje održava se u Zagrebu 7. rujna kao dio Hanžekovićevog memorijala, a Mateo, Tesa i Katja imat će čast da predstavljaju vrbovečke osnovne škole u velikoj konkurenciji svih hrvatskih škola.
Priliku za novo dokazivanje, njih troje, imat će 11. lipnja na klupskom natjecanju dan prije održavanja 6. međunarodnog atletskog mitinga “Salix sub astra” na Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu, a koji će se ove godine održati kao dvodnevno natjecanje 12.-13.06.u skoku u dalj, troskoku i skoku s motkom u muškoj i ženskoj kategoriji.
REZULTATI:
Mateo Supan – skok u dalj (3,75 m) – 2. mjesto
Mateo Supan – 60 m (9,19 sec) – 2. mjesto
Tesa Habunek – 60 m (8,72 sec) – 2. mjesto
Katja Bešen – 60 m (8,85 sec) – 4. mjesto
Katja Bešen – skok u dalj (,43 m) – 2. mjesto
Tesa Habunek – skok u dalj (3,95 m) – 6. mjesto

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime