“Ceker pun Prigorja”

0
Komunalac add

Povodom Međunarodnog dana žena na selu i Svjetskog dana hrane, Lokalna akcijska grupa „PRIGORJE“ organizira mini prodajno-izložbeni sajam na kojem će sudjelovati poljoprivrednice, OPG-ovke, obrtnice i članice udruga koje svojim radom pridonose blagostanju svojih obitelji, razvoju gospodarstva na selima i očuvanju tradicije našeg kraja.

Cilj mini sajma je promovirati aktivnosti seoskih žena i dati im mogućnost da predstave i plasiraju svoje proizvode te obogatiti i upotpuniti turističku ponudu u našem gradu.

„Ceker pun Prigorja“ održat će se u utorak, 19. listopada 2021. godine na Trgu Petra Zrinskog od 8 do 12 sati.  Kako bismo našim poljoprivrednicama i proizvođačicama omogućili što bolji plasman, prodaju i promidžbu uz svaki kupljeni proizvod LAG „PRIGORJE“ će dijeliti prigodne poklone, a od 10 sati ćemo imati prilike kušati i Vrbovečku peru – poručuju organizatori.

Osim sajma Ceker pun Prigorja u utorak će u kućici na trgu ugostitelji imati i ponudu hrane. Partneri sajma su Grad Vrbovec, TZ Grada Vrbovca i Udruga Pera.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime