CB My Place prvak MNT „Igor Kluković 2023.“ u Brčevcu

0
Komunalac add

DVD Brčevec već nekoliko godina tradicionalno za blagdan Velike Gospe organizira memorijalni malonogometni turnir „Igor Kluković“, koji je ove godine doživio sedmo izdanje. Na igralištu u Brčevcu je sudjelovalo 7 momčadi koje su bile podijeljene u 2 skupine. Skupinu A činile su momčadi: CB Arteria & Očni centar Visus (Križevci), DVD Brčevec, CB My Place (Peskovec) i prošlogodišnji prvak Srećko tours (Luka), a skupinu B: CB Martin (Vrbovec), Restoran Doniz & CB A1 (Luka) i PUB Cubisno (Lonjica).

U polufinale su se plasirale ekipe: CB My Place, Srećko tours, Restoran Doniz & CB A1 i PUB Cubismo. Prva polufinalna utakmica između CB My Place i PUB Cubismo završila je rezultatom 8:2. U drugom polufinalu momčad Restoran Doniz & CB A1 pobijedila je ekipa Srećko tours minimalnim rezultatom 2:1. U borbiza treće mjesto precizniji su bili nogometaši Srećko toursa koji su protiv momčadi PUB-a Cubismo slavili pobjedu 3:1. Finalna utakmica između CB My Place i Restorana Dioniza & CB A1 obilovala je atraktivnim zgodicima, lijepim akcijama i nogometnim uzbuđenjima. Momčad CB My Place je zasluženo osvojila turnir rezultatom 4:0. Organizator je prvoplasiranim momčadima dodijelio pehare i novčane nagrade.

CB My Place je igrao u sastavu: Kosovec, Ivoš, Baček, Severec, Bencalić, Marković, Filipović, Marković i Babić, a voditelj je bio Damir Obradović.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Marković, a najbolji strijelac bio je Anto Filipović koji je postigao 13 zgoditaka, oboje izmomčadi CB My Place. Laskavu titulu najboljeg vratara ponio je Vito Gubijan iz ekipe Restoran Dioniz & CB A1. Na turniru su sudili Ivan Bukovčan iz Cubinca i Dejan Švagelj iz Križevaca. Zapisnički stol činili su Igor Maksimović iz Peskovca i Helena Rumiha iz Vrbovca koji su brinuli o satnici odigravanja utakmica i ostalim turnirskim organizacijskim poslovima.

DVD Brčevec je jedino vatrogasno društvo na području Vatrogasne zajednice grada Vrbovca koje organizira memorijalni malonogometni turnir u spomen na svoga prerano preminuloga člana Igora Klukovića. MNT Igor Kluković ima daleko širu dimenziju od sportske jer predstavlja društveno i javno zbivanje u Mjesnom odboru Brčevec.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime