CB My Place iz Peskovca pobjednik malonogometnog turnira „Rakovec 2023.“

0
Pobjednici turnira momčad CB My place
Komunalac add

Na tradicionalnom malonogometnom turniru „Rakovec 2023.“ u organizaciji NK Rakovca po vrućem vremenu okupilo se na nogometnom igralištu preko 500-tinjak igrača, gledatelja, sportskih djelatnika, kibica i znatiželjnika. Ukupno je na turniru sudjelovalo 15 momčadi, a u zadnji tren su od sudjelovanja odustali juniori Dubrave. I ovogodišnji turnir je bio izuzetno kvalitetan jer su nastupili igrači iz područja Dugog Sela, Ivanić-Grada, Vrbovca, Svetog Ivana Zeline, Zagreba i ostalih mjesta. Momčadi su bile svrstane u 4 skupine: U skupini A: Kardan spoj (Preseka), CB My Place (Peskovec) i CB Faraon (Sveti Ivan Zelina), skupina B: Rakovec veterani, BTK Vincetić (Samoborec), Ema (Baničevec), Vrući asfalt (Sveti Ivan Zelina), skupina C: Restoran Dioniz & CB A1 (Luka), Bravel (Vrbovec), Očić transporti (Rakovec) i Restoran Marija (Vrbovec) iskupina D: Don Diablo (Vrbovec), Lounge bar JD (Ivanić-Grad), Dar mar (Bukevje) i Dva susjeda (Dugo Selo).

Drugoplasirana ekipa Bravel

Rezultati četvrtfinalnih utakmica: Ema – Restoran Dioniz & CB A1 1:0, CB My Place – Dar mar 2:1, Don Diablo – CB Faraon 0:2 i Bravel – BTK Vincetić 3:1. Prvopolufinale između CB My Place i Eme završila je rezultatom 4:0. U drugompolufinalu između CB Faraona i Bravela bilo je puno neizvjesno do samog završetka u kojem su slavili Vrbovčani rezultatom 1:2.Momčad Ema je osvojila 3. mjesto jer je bila preciznija u izvođenjusedmeraca od momčadi CB Faraon rezultatom 2:1. Kod momčadi Eme se istaknuo vratar Hrvoje Šantak koji je obranio dva sedmerca.

Trećeplasirana ekipa Ema

U finalu turnira momčad CB My Place je potvrdila da su najbolja ekipa turnira i pobijedila Bravel rezultatom 3:0. Strijelci: 1:0 Ivoš (8), 2:0 Ivoš (15), 3:0 Bencalić (19). CB My Place:Tihomir Kosovec, Alen Babić, Ivan Marko Ivoš, Matija Dimović, Miljenko Bencalić, Karlo Severec, Anto Filipović, Jure Stojanović i Ivan Marković. Voditelj Damir Obradović.

Bravel: Dario Uremović, Hrvoje Medverec, Bojan Čerkez, Antonio Boroša, Josip Klasić, Nikola Jendriš, Antonio Azinović, Hrvoje Ledinski, Mario Jembri. Voditelj Hrvoje Medverec.

Organizator je prvoplasiranoj momčadi ekipi CB My Place dodijelio pehar i nagradu u iznosu od 1000 eura, drugoplasirana momčadi Bravela primila je pehar i 500 eura, dok je trećeplasiranoj ekipi Ema uručen pehar i 200 eura. Za najboljeg igrača proglašen je Matija Dimović, dok je najbolji strijelac bio Ivan Marko Ivoš sa 6 postignutih golova, a titula najboljeg  vratarapripala je Tihomiru Kosovcu koji je primio samo 2 gola. Kosovec je tako po drugi puta za redom nagrađen za najboljeg vratara turnira. Svi nagrađeni igrači su iz pobjedničke ekipe CB My Place. Nagrade su podijelili načelnica Općine Rakovec Brankica Benc i predsjednik NK Rakovca Željko Radotović.

Voditelj pobjedničke momčadi CB My Place Damir Obradović je kratko izjavio. – Čestitam svojim igračima na osvojenom turniru jer smo prikazali atraktivnu i kvalitetnu igru. Zasluženo smo osvojili ovogodišnji turnir jer su i tri proglašena najbolja igrača iz naše momčadi. Prošle godine smo bili treći pa nas ovaj uspjeh veseli jer smo igrali protiv vrlo kvalitetnih ekipa. Čestitke i drugoplasiranom Bravelu, kao i svim drugim ekipama koje su sudjelovale na turniru. Želim istaknuti i izvrsnu organizaciju turnira u svim segmentima i vidimo se iduće godine – rekao je Obradović.

U natjecanju izvođenja sedmeraca pobijedio je Josip Joe Eškinja iz Svetog Filipa i Jakova, a u obrani sedmeraca bio je najbolji vratar Filip Brlečić iz Gaja. Zapisnički stol činili su: Igor Maksimović Maks, Matija Jendriš, Robert Tomić, Josip Colarić i Josip Mandir. Sudačku pravdu dijelili su Ivan Bukovčan iz Cubinca i DejanŠvagelj iz Križevaca. U večernjim satima sportsko-zabavno i plesno druženje se odvijalo uz glazbeni repertoar grupe Alibi iz Rakovca.

Predsjednik NK Rakovca, Željko Radotović je po završetku turnira izjavio. – Rakovečki turnir je i ove godine bio na visokoj razni jer su nastupile kvalitetne ekipe koji su izazvale pozornost i brojne publike. Nastojimo organizacijski nivo održati na zavidnoj visini u svim dijelovima kako bi nam se ekipe vraćale i kako bi gledatelji mogli uživati u malonogometnim majstorijama, ali i u bogatoj ponudi osvježavajućeg pića i jela. Čestitam pobjedniku ovogodišnjeg turnira CB My Place iz Peskovca koji su igrali i najljepši nogomet. Isto tako upućujem čestitke i zahvalu i svim drugim ekipama na sudjelovanju i ljudima na dolasku. I na kraju zahvala svim sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli da organiziramo ovogodišnji turnir koji je bio mjesto nogometa, druženja i zabavnog sadržaja – poručio je Radotović.

Rakovečki malonogometni turnir je opravdao ugled jednog od najboljih turnira na širem vrbovečkom području. I ovag je puta rakovečki malonogometni turnir pokazao da je to puno više od nogometnog značaja jer predstavlja prepoznatljivi društveni, sportski i zabavni događaj za Općinu Rakovec u istočnom dijelu Zagrebačke županije.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime