Bubini umirovljenici aktivni i tijekom ljetne stanke

0
Komunalac add

Unatoč ljetnim vrućinama, umirovljenici s područja Vrbovca i okolnih općina i dalje pohađaju brojne radionice projekta „BuBa“ kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec. Iako se nastavak brojnih radionica očekuje nakon ljetne pauze, u prostorijama Crvenog križa u Vodovodnoj ulici u Vrbovcu umirovljenici sa šireg vrbovečkog područja okupljaju se svakodnevno na radionicama tjelovježbe i druženja u sklopu Boravka za umirovljenike, poznatijeg pod nazivom „Pozitiva“.

-U ugodnoj i opuštenoj atmosferi, umirovljenici ovdje mogu pronaći niz aktivnosti kojima mogu upotpuniti svoje slobodno vrijeme. Radionice su brojne i potpuno besplatne. Od društvenih igara, do vježbanja mentalnih vještina, pikada i stolnog tenisa do našeg čitalačkog kluba i svakodnevnih tjelovježbi… Ili tek čavrljanja uz kavu u našem Boravku, a ostale aktivnosti poput zborskog pjevanja, radionica plesa ili pak informatičkih radionica započet ćemo na jesen, kad će nam se opet pridružiti i znatan dio naših polaznika, nakon što prođu ove ljetne vrućine – ističu voditeljice aktivnosti projekta „BuBa“ Valentina i Ivana.

Za više informacija ili za prijavu za sudjelovanje u radionicama projekta „BuBa“ umirovljenici se mogu svakodnevno prijaviti osobno, dolaskom u prostorije CK-a u Vodovodnoj ulici u Vrbovcu, ili telefonskom najavom na brojeve telefona 099/5344-153 (Valentina) ili 099/5344-154 (Ivana).

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime