Brojne medalje za vrbovečke mažoretkinje

0
Komunalac add

Proteklog vikenda vrbovečke su mažoretkinje sudjelovale na međunarodnom ADA kupu održanom u Sloveniji u mjestu Podčetrtek. Na kupu se natjecalo jedanaest timova iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Deset naših mažoretkinja ostvarilo je sjajne rezultate.

U kategoriji kadet pompon solo Nika Boršić zauzela je 2. mjesto, u kategoriji kadet štap solo Mia Bađun također je osvojila 2. mjesto, u kategoriji kadet pompon duo Natali Kraić i Tena Mlinarek zauzele su 1. mjesto. Lucija Jagatić-Knez i Ana Očić zauzele su 6. mjesto u kategoriji kadet štap duo.

Za kadetkinjama nisu zaostale niti juniorke. U kategoriji junior pompon solo Lorena Sičaja osvojila je 6. mjesto, u kategoriji junior štap solo Nika Kirša zauzela je 5. mjesto, a u kategoriji junior pompon duo Sara Lohnicki i Ema Varga osvojile su 3. mjesto.

Kao i nakon svakog natjecanja izrazito sam ponosna na naše cure i njihove izvrsne plasmane uzeći u obzir jaku konkurenciju koja se sastojala od 11 timova iz Hrvatske, Slovenije i BIH. Valja naglasiti da je dio naših najmlađih mažoretkinja u dobnoj kategoriji kadeti nastupalo prvi puta na takvoj vrsti natjecanja pa samim time je i to na ponos. Ovim putem bih naglasila da ovakvih plasmana svakako ne bi bilo bez predanog rada naših natjecateljica, a najviše trenerice Klare Jelen koja ih je uvježbavala do zadnjeg detalja u suradnji sa našom voditeljicom Nikolinom Kornet. Veliko hvala roditeljima i našim trenericama koje su koordinirale i pomogle oko organizacije – poručila je zamjenica voditeljice vrbovečkih mažoretkinja Ivona Kostiha.

Nakon ovog odlično odrađenog natjecanja za mažoretkinje nema odmora jer nastavljaju sa treninzima za Državno prvenstvo mažoretkinja koje će se održati od 3. do 5. svibnja u Svetom Martinu. Bit će to nova prilika za osvajanje medalji za naše mažoretkinje.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime