Brojne medalje za mlade vrbovečke hrvače

0
Komunalac add

Protekle subote u Rugvici je održan turnir prijateljstva na kojem su sudjelovala četiri kluba: Hrvački klub Sesvete, Hrvački klub Sesvetski Kraljevec, Hrvački klub Dugo Selo i Hrvački klub “PIK VRBOVEC”. Na natjecanju je nastupilo 130 hrvača uzrasta mlađih i starijih dječaka početnika, 2011. do 2017. godište. Dječaci su se natjecali u 30 kategorija. Hrvački klub “PIK VRBOVEC”, pod vodstvom trenera Nenada Grežine, Marka Dubravca i Davora Lujića, nastupio je s 20 predstavnika koji su ostvarili odlične rezultate.

Kod uzrasta mlađi dječaci početnici u kategoriji do 22 kilograma Jakov Sedlar osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju. U kategoriji do 27 kilograma Patrik Šatvar osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, a u kategoriji do 28 kilograma Bartol Gvozdanović osvojio je srebrnu medalju. U istoj kategoriji Juraj Sruk Žgela osvojio je brončanu medalju.

Kod uzrasta mlađi dječaci, kategorija do 30 kilograma, Ivano Domgjoni zauzeo je 2. mjesto, a Hegedić Emanuel u kategoriji do 33 kilograma osvaja također 2. mjesto i srebro. U kategoriji do 40 kilograma Tibor Čuković osvaja zlato, Fran Kralj srebro, a Jakov Gvozdanović i Noa Horvat broncu. U kategoriji do 49 kilograma Teo Štrkalj osvaja broncu, a do 54 kilograma Luka Tretinjak osvaja srebro.

U kategoriji do 30 kilograma kod starijih dječaka početnika Noa Lujić zauzima prvo mjesto i osvaja zlatnu medalju. U kategoriji do 31 kilograma Antonio Rosić osvaja srebro, a do 40 kilograma Vigo Lujić osvaja zlato.  U kategoriji do 55 kilograma Gabrijel Štefanić okitio se srebrnom medaljom.

Nastupili su i Tomi Stanković, Leon Dadanović, David Treščec i Borna Terebuh koji su ostali bez plasmana. – Ovim turnirom možemo biti zadovoljni zbog ukazanog napretka naših malih hrvača što se vidi i po broju osvojenih medalja – poručili su iz kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime