Brojne aktivnosti AK Vrbovec

0
Komunalac add

Atletski klub Vrbovec nakon ljetne stanke kreće u daljnju natjecateljsku sezonu gdje se natječe u cestovnom i planinskom trčanju. Osim trčanja, članovi kluba se natječu i u triatlonskim natjecanjima, čak i u najzahtjevnijoj triatlonskoj disciplini, tzv. Iron Man koji se sastoji od 3,9 km plivanja iza kojeg slijedi 180 km vožnje biciklom, a nakon toga trčanje maratona od 42,2 km.

Pred klubom je prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju u polumaratonu (21.1km) koje će se odviti na stazi u Varaždinu, a sudjelovat će 16 članova Atletskog kluba Vrbovec. Osim u cestovnom, klub se natječe i u planinskom trčanju i to u Kontinentrail ligi te ostalim cestovnim i trail utrkama.

Članovi kluba se sastaju svaku srijedu u 19 sati kako bi održali zajednički trening te ovim putem šalju poziv svim zainteresiranim građanima da im se pridruže u treniranju i u daljnjem radu kluba.

Među članovima se osim vrbovečkih, ističu i brojni članovi iz obližnjeg Ivanić Grada, Kloštar Ivanića, Križa, Popovače, Zagreba…

Od 7. mjeseca 2023. godine u na redovnoj izbornoj sjednici kluba došlo je do odabira novog vodstva te je tako novim predsjednikom postao Stjepan Leljak sa svojm zamjenikom Zoranom Jelakovićem, dok je tajničko mjesto preuzeo Ozren Đurašina.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime