Brcko i Ostrna prvi put u kup natjecanju Nogometnog središta Vrbovec

0
Komunalac add

Počinje i službeno nogometna sezona u okrilju Nogometnog središta Vrbovec i to odigravanjem 1. kola nogometnog kupa u 2023. godini. Po prvi put se u kupu natječu klubovi Brcko iz Brckovljana i Ostrna koji su u prosincu 2022. godine primljeni u članstvo NS Vrbovec. Kao najveći favorit za osvajanje ovogodišnjeg kupa slovi prošlogodišnji pobjednik Strmec iz Bedenice, član JŽNL-a. U krug klubova koji još imaju najveće izglede su Rakovec, Lonja i Dubrava, a moguće je da netko ugodno iznenadi od ostalih klubova. U 1. kolu kupa slobodan je Gaj.

U 1. kolu u Bedenici 25. veljače 2023. susreću se Farkaš i Strmec u 15 sati. Sve ostale kup utakmice igraju se 26. veljače -u Žabnici Žabnica – Rakovec, u Brezinama Mladost – Dubrava, u Novoj Kapeli Croatia – Lonja, u Zvekovcu Zvekovac – Ban Jelačić, u Gradecu Sloboda – Brcko i u Božjakovini Graničar – Ostrna. Utakmice u Žabnici i Božjakovini igraju se u 12 sati, a sve ostale u 14 sati.

Posebnu pozornost nogometne javnosti izazivaju utakmice između Zvekovca i Bana Jelačića, Slobode i Brcka te Graničara i Ostrne. Kup utakmice će ujedno biti i pokazatelj natjecateljske forme i pripremljenosti klubova uoči proljetnog dijela u JŽNL-u, 1. ŽNL Istok i 2. ŽNL Istok.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime