Brankica Benc najavila kandidaturu za novi mandat na čelu Općine Rakovec

0
Komunalac add

Načelnica općine Rakovec Brankica Benc najavila je danas kandidaturu za još jedan mandat na čelu općine, kao kandidatkinja stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista. -Vođeni idejama, entuzijazmom i odličnom suradnjom sa Zagrebačkom županijom, u općini Rakovec smo ostvarili brojne projekte na dobrobit svih stanovnika. Među najvažnijima su jednosmjenska nastava u našoj područnoj školi, gradnja kružnog toka u središtu općine, nogostupa, oborinske odvodnje, proširenje ceste Rakovec – Mlaka, što je pridonijelo sigurnijem prometu na području općine. Tu je i energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva javna rasvjeta u svim selima, koja od prošle godine radi cijelu noć. – navela je načelnica Benc neke od važnijih projekata s posebnim naglaskom na veliki projekt vodovoda Zagreb – Istok.

Velike zasluge tu posebno ima župan Kožić. Trenutno se u Rakovcu izvode priključci za naša domaćinstva, koji su kao što znamo besplatni. U idućem mandatu nastavljamo s adfaltiranjem cesta, uređenjem dječjih igrališta, bit ćemo cijelo vrijeme uz naše poljoprivrednike, poduzetnike, naše osnovnoškolce i srednjoškolce, nastavljamo s isplatom jednokratne pomoći za novorođenčad koja od ove godine iznosi 4.000 kuna te naš najveći projekt, a to je gradnja dječjeg vrtića za koji smo ishodili lokacijsku dozvolu– dodala je načelnica.

Kandidaturu načelnice Brankice Benc podržava župan Stjepan Kožić, kandidat za župana Zagrebačke županije. –Uvijek govorim da su male općine izuzetno bitne i treba svakako raditi na njihovom opstanku. Općina Rakovec, kao manja općina i manja sredina, i sve ono što se tu čini i razvija, treba služiti kao primjer drugima. Županija je uvijek imala sluha za male sredine i pomogala u brojnim projektima te ako ponovno dobijemo priliku u novom mandatu nastavit ćemo s projektima koji su ovdje započeti i na prostoru cijele županije – poručio je Kožić.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime